Πολιτική επιστροφών

Προσπαθώντας πάντα να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η εταιρία μας σας προσφέρει πολλές δυνατότητες επιστροφής μέρους ή του συνόλου της παραγγελίας σας.

Μπορείτε, εάν είστε κοντά και το επιθυμείτε, να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα και, αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος (ή των προϊόντων) από τον αρμόδιο, να ολοκληρωθεί στο κατάστημα η επιστροφή αλλά και να αγοράσετε εκ νέου ότι επιθυμείτε.

Εάν έχετε  μόλις κάνει μια παραγγελία και αποφασίσατε τελικά ότι δεν τη θέλετε, μπορείτε να την ακυρώσετε αρκεί να μην έχει γίνει η αποστολή της. Καλέστε μας στο 2610-270749 για να την ακυρώσουμε τηλεφωνικά.

Εάν παραλάβατε μια παραγγελία που αποφασίσατε ότι δεν θέλετε καλέστε μας στο 2610 270749 για να σας δώσουμε συγκεκριμένες οδηγίες. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε είδους επιστροφή να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν από τον αγοραστή του. Η επιστροφή του δέματος πραγματοποιείται εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, με δικό σας ταχυμεταφορέα, το κόστος αποστολής επιβαρύνει εσάς και τα προϊόντα χρειάζεται να είναι στην αρχική τους κατάσταση και να συνοδεύονται από την απόδειξης λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Όταν παραλάβουμε το δέμα σας σας επιστρέφουμε τα χρήματα στην κάρτα σας ή σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Σε αυτή την περίπτωση αν προκύψουν έξοδα σας επιβαρύνουν.

Εάν Παραλάβατε ένα είδος που είναι ελαττωματικό, ή το παραλάβατε σπασμένο μπορείτε να το στείλετε πίσω μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, πακεταρισμένο μέσα στη συσκευασία του, και να σας το αντικαταστήσουμε. Καλέστε μας στο 2610 270749 θα δούμε μαζί την παραγγελία σας, θα κανονίσουμε μαζί πότε θα παραλάβει η Speedex το δέμα από τον χώρο σας με δική μας χρέωση και θα σας αποστείλουμε εκ νέου το σωστό αντικείμενο. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει το προϊόν πια στο απόθεμά μας, θα σας προτείνουμε αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα αποστέλλονται στη διεύθυνση: Καραϊσκάκη 90, Πάτρα, ΤΚ :26221 Υαλοπωλείο Αθανασόπουλος Αντώνιος  στην αρχική τους κατάσταση, με την ένδειξη «Επιστροφή Προϊόντος eshop». Στην ίδια συσκευασία θα πρέπει να βάλετε την απόδειξη λιανικής πώλησης και τα στοιχεία σας (αριθμός παραγγελίας, όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας και τον τρόπο επιστροφής χρημάτων αν επιθυμείτε).


payment-methods
Διαθέσιμοι όλοι οι τρόποι πληρωμής
free-shipping
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές 80€ και άνω
70-years
70 χρόνια εμπειρίας
amesi-paradosi
Άμεση παράδοση στον χώρο σας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Καραϊσκάκη 90 Πάτρα 26221 Ελλάδα
2610 270749
6947 508246
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΕΤΑΡΤΗ:
8:00 - 14:00

ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
8:00 - 13:30 & 17:00 - 21:00

ΣΑΒΒΑΤΟ:
8:00 - 14:00

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
facebook    instagram   
cookiesicon